Teatteri Kultsa on lukuisten väistötila vuosiensa jälkeen palannut takaisin Käenkujan uudistettuun väestönsuojaan.

   
   
   

Klikkaa facebook-sivulle

Kultsan Instagram sivusto
   
 

Lähetä palautetta
Palautelomake »

   
  Liity Kultsan postituslistalle

Kultsan jäsenistön
kuvia ja yhteystiedot »

Kultsan jäsenistön yhteystietoja Kultsan jäsenistön yhteystietoja Kultsan jäsenistön yhteystietoja Kultsan jäsenistön yhteystietoja Kultsan jäsenistön yhteystietoja Kultsan jäsenistön yhteystietoja Kultsan jäsenistön yhteystietoja Kultsan jäsenistön yhteystietoja

Teatteri Kultsa


Teatteri Kultsa ry. on helsinkiläinen pienteatteri, joka toimii Käenkujan uudistetussa väestönsuojassa. Teatteri Kultsassa on pääosin pitkänlinjan teatterintekijöitä. Yhdistys toimii vapaaehtoisin voimin, eikä sillä ole vakituista palkattua henkilökuntaa. Jäseniä teatterissa on yli 70.

Teatteri Kultsa tuottaa 4-6 ensi-iltaa vuosittain.
Ohjelmistossa vaihtelevat valtavirrasta erottuvat harvinaisuudet, tutut klassikot ja kultsalaisten itse kirjoittamat näytelmät. Varsinaisen ohjelmiston lisäksi tehdään lukuteatteria ja esiinnytään erilaisissa tapahtumissa.

Jo perinteeksi ovat muodostuneet myös Kultsan suositut vappukonsertit. Lisäksi teatterilaiset avustavat usein tv- ja elokuvatuotannoissa ja radiokuunnelmissa.

Teatteri Kultsan ohjelmistoa on nähty lukuisia kertoja Työväen Näyttämöpäivillä Mikkelissä ja Seinäjoen harrastajateatterikesässä.
Lisäksi teatteri on osallistunut ulkomaisille
teatterifestivaaleille Tanskassa, Ruotsissa, Unkarissa ja Latviassa.

Teatteri Kultsa (ent. Kulttuuritalon Teatteri)
on perustettu Kulttuuritalolla vuonna 1959 ja se on Työväen Näyttämöiden Liiton ja Suomen Harrastajateatteriliiton jäsen.
Teatteri saa vuosittain toiminta-avustusta Helsingin kaupungilta.

linkki yhteystietoihin


 
 
Helsingin kaupunki antaa toimintaamme tukea